Recent, Președintele Parlamentului, Andrian Candu a scris pe pagina sa de Facebook o postare conform căreia, în parteneriat cu Automobil Club din Moldova și Federația Internațională de Automobilism s-a reușit crearea unei platforme online unde părinții pot dona și pot împrumuta scaune auto pentru copii.

Proiectul elaborat a primit denumirea ”Un scăunel din inimă! și presupune o platfomră online, unde fiecare doritor poate să se înregistreze pentru a dona sau a primi un scaun special pentru copii. Campania prevede petrecerea de activități similare în Moldova și Belarus și anume, crearea platformei web de donare. Scopul acesteia este de a asigura cât mai multe familii cu venituri mici care întâmpină dificultăți în achiziționarea unui sistem de reținere, cu un scăunel auto corespunzător înălțimii și greutății copilului. Un alt scop al proiectului este de a face schimb de experiență și succes și de a extinde zona de utilizare a platformei web între mai multe cluburi membre ale Federației Internaționale de Automobilism (FIA) și nu numai.

Drept prim pas și o contribuție în dezvoltarea proiectului, Andrian Candu a donat și el un scaun auto special pentru copii, care va ajunge într-o familie care cu adevărat are nevoie de acesta.

Toți cei care sunt interesați și doresc să participe în acest proiect, o pot face accesând pagina web a campaniei https://baby4baby.org

 

Comentarii