Hofele tocmai a prezentat un model unic, parte a unei ediții limitate, cu un singur exemplar. Ultimate S, limited edition 1of 1.

Bazat pe cel mai proaspăt lansat S-Class în caroseria W222 și versiunea cu ampatament mărit, noua jucărie de la Hofele vrea să concureze cu un Maybach. Cel puțin la aspectul exterior, care, fiind realizat într-o vopsea bi-coloră, combinat cu trimuri și jante cromate, plus grila frontală restilizată, poate ușor induce în eroare chiar și un fan al mărcii.

Și la interior Ultimate S a primit un tratament bi-color, care înlocuiește pielea de fabrică, dar și logo-urile Hofele. Ce a păstrat însă tunerul german, sunt opțiunile de fabrică, care în cazul unui asemenea proiect, sunt absolut necesare și nu ai cu ce le înlocui. Vorbim despre scaunele cu masaj, plafonul panoramic, lumini ambientale sau sistemul audio profesionist.

Fără implicații a scăpat și motorul mașinii. Hofele fiind de părerea că S-Class-ul are suficientă putere de oferit iar clienții sunt cei care decid dacă vor sau nu, mai mulți cai putere sub capotă.

Comentarii