S-a spart gheața! Cele mai tari SUV-uri bavareze au fost deconspirate deja, într-o serie de poze spion care cuprinde ambele modele în versiunea M, atât X5-ul cât și X6-le!

Și dacă X5 știam cel puțin cum arată versiunea de uzină, atunci pe partea la X6 e combo! Asta pentru că avem ocazia să vedem în premieră nu doar formele SAC-ului german, dar și versiunea de top X6 M. Imaginile sunt colectate din surse diferite însă au fost publicate pe site-ul carscoops.com.

Așa cum era și de așteptat, noile modele ies în evidență cu o siluetă mult mai musculoasă, aripi umflate, roți mai mari cu un design individual, bodykit aerodinamic și desigur un motor V8 twin-turbo de 4.4 litri, care numai nou nu îl poți numi. Asta deoarece, aceeași unitate se regăsește și pe alte modele din portofoliul companiei germane, inclusiv pe Seria 7, 8 și 5, în diferite modificații și setupuri de cai putere.

Cu adevărat nou pentru X5 M și X6 M sunt badgeurile Competition, care vor aduce un plus de putere și mici deosebiri pe exterior, oferite la pachet cu alte setări pe suspensie, sistem de frânare sau alte tehnologii din garajul Motorsport, pentru un feeling mult mai sporty și desigur un preț mai mare.

Comentarii