Compania Renault pregătește o premieră absolută pentru ediția din acest an a Salonului Auto de la Moscova. Așadar, constructorul francez va uimi piața rusă cu o nouă variantă a modelului Logan, iar mai exact cu versiunea Stepway!

La sfârșitul săptămânii trecute, diviziunea Renault din Rusia a luat prin surprindere întreaga industrie auto după ce a publicat primele informații și imagini cu noul Logan Stepway. La fel, în comunicatul de presă publicat de oficiali este indicat și locul unde pentru prima dată publicul larg va putea admira, pipăi și cerceta în detalii modelul respectiv.

Așadar, prima variantă cu garda ridicată la sol a popularului model Logan, care apropo ne aduce aminte de Volvo S60 Cross Country, va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto Internațional de la Moscova! Tot atunci probabil, reprezentanții companiei vor dezvălui detaliile despre motorizare, suspensie și opțiuni disponibile pentru această versiune.

Ar fi logic să presupunem că Logan-ul neobișnuit va oferi aceleași unități pe benzină pe care le vedem la Sandero Stepway. Tot de acolo ar putea fi împrumutată ideea de adăuga la exterior un set de elemente din plastic de culoare neagră, care se regăsesc la nivelul spoilerului din față/spate și aripile laterale.

Desigur ar fi bine ca Dacia Logan Stepway să fie livrat și pentru alte pieți, cum ar fi cea din țara noastră, drumurile căreia sunt într-o stare deplorabilă, iar un astfel de model ar avea un succes la clienți corporativi și la simpli șoferi ce au nevoie de o mașină mai înaltă.

Comentarii