Timpul trece însă cel mai popular blogger auto din Federaţia Rusă şi fostul spaţiu CSI, Erik Davidovich, rămâne în continuare în spatele gratiilor. Procesele de judecată se lungesc iar fanii acestuia, în prag de disperare, încearcă să schimbe lucrurile cu o petiţie adresată lui V. Putin.

Pe site-ul change.org, susţinătorii lui Erik au iniţiat o petiţie prin care cer autorităţilor eliberarea şi reabilitarea acestuia. Scrisoarea în primul rând îl va viza pe preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, însă pe lista destinatarilor sunt incluse şi alte nume din sistemul judiciar al FR, cum este procurorul general sau ministrul afacerilor interne.

Până acum petiţia a fost semnată de peste 215.000 de persoane, printre care sunt administratorii mai multor clubrui şi comunităţi auto, precum şi artişti ca Basta sau Djigan. Următorul prag de atins sunt 300.000.

Iniţiativa poate fi susţinută pe adresa de web din acest LINK. Amintim că, Erik Kituashvili, cunoscut mai mult ca Erik Davidovich, , fondatorul comunităţii auto Smotra, a fost arestat încă în luna lui Februarie, anul trecut 2016.

Comentarii