Iată că la scurt timp după prezentarea conceptului X-Class, primul prototip al autoutilitarei germane a fost surprins deja în teste, undeva în nordul Suediei, în căutare de zăpadă, temperaturi scăzute şi condiţii dificile de off-road.

La cât de rapid evoluează lucrurile pentru X-Class, nu ar fi o supriză pentru nimeni dacă versiunea de producţie în serie va fi prezentată chiar până la sfârştiul acestui an. Pickup-ul,  construit pe o platformă comună cu Nissan Navara şi Renault Alaskan va intra în compeitţie directă cu Volksagen Amarok, acestui fapt datorându-se pretenţiile premium ale celor două vehicule.

Mulţi ar putea spune că noul X-Class nu este decât un Navara îmbrăcat în alte haine, însă acest costum poartă emblema Mercedes-Benz, astfel că şi calitatea mtaerialelor de finisare ar trebui să crească semnificativ.

Daimler ar urma să instaleze propriile sisteme de tracţiune integrală, motorizări de producţie germană şi nu în ultimul rând pachetul tehnologic la care are acces Mercedes-Benz.

New-Mercedes-Benz-X-Class-3 New-Mercedes-Benz-X-Class-4 New-Mercedes-Benz-X-Class-7 New-Mercedes-Benz-X-Class-9 New-Mercedes-Benz-X-Class-10

Comentarii