Cel mai luxos vehicul de teren produs vreodată (așa se spune), dar și primul Rolls-Royce cu garda la sol mărită, nu este tocmai un automobil de numit accesibil. Însă prețul de start de 325.000 de dolari nu i-a speriat până acum pe clienții fideli brandului și nici opționalele contra-cost.

Se pare că nimeni din proprietarii actuali ai unui Rolls-Royce Cullinan nu a dorit să se aleagă cu cea mai ”cheală” versiune a acestui SUV. Iar asta înseamnă că nicăieri în lume, nu vei putea găsi două mașini similare. Practic fiecare dintre acestea a fost personalizată cu ceva în plus, chiar dacă prețurile pentru unele opționale costă cât o mașină de clasă medie.

Ornamentul de pe capotă, Spirit of Ecstasy, placat cu aur, costă 17.000 de dolari, setul pentru picnic costă 46.000 de dolari! Iar astea sunt doar două exemple a ceea ce vă poate oferi RR în schimbul unor sume de bani impresionante. Și ca să vă dați seama că nu e vorba doar de niște accesorii micuțe, compania a fost nevoită să angajeze alți 100 de muncitori pentru a face față comenzilor.

Astfel Rolls-Royce a ajuns să aibă peste 2.000 de angajați pentru prima dată în istoria sa. Cu 4.107 automobile vândute în peste 50 de țări, anul 2018 a fost unul de un succes remarcabil pentru Rolls-Royce.

SUA rămâne în continuare destinația numărul unu pentru majoritatea mașinilor produs de britanici, unde fiecare mașină limuzină livrată a costat peste 400.000 de dolari!

Comentarii