Nissan Juke se poate lăuda cu un succes colosal, măsurat în cifra de 1.000.000 de exemplare produse! Din ziua lansării și până astăzi, au trecut mai bine de opt ani de zile însă micuțul se ține încă în formă!

105 secunde! Aceasta este diferența de timp la care apare câte un nou Nissan Juke, scos proaspăt pe porțile uzinii Sunderland, Marea Britanie. Cel mai compact crossover din gama niponilor a suferit multe modificări și îmbunătățiri de-a lungul timpului care l-au menținut pe linia de plutire. Astăzi, Juke pune la dispoziția clienților circa 23.000 de variații, în diferite variante de echipare.

Lider în segmentul său, Nissan Juke reușește să fie în continuare cea mai bună opțiune pentru clienții orientați spre segmentul compactelor. Și chiar dacă a fost lansat în 2010, crossoverul este la fel de popular în 2018 ca și în urmă cu opt ani. Numai în 2017, Juke a fost vândut în puțin peste 95.000 de exemplare!

Modelul ce poartă numărul de 1.000.000 a fost finisat în cea mai nouă nuanță de vopsea Vivid Blue și asamblat în versiunea Tekna.

Comentarii