Nismo Heritage Parts, programul lansat anul trecut, pune la dispoziția împătimiților Nissan Skyline R32 GT-R, un catalog impresionant de piese noi, practic cele mai necesare și mai căutate de către fanii acestui model. În 2018, japonezii i s-au decis să extindă oferta și să includă două noi modele, Skyline R33 și R34.

Asta înseamnă că pasionații acestei serii de Skyline GT-R nu vor mai trebu să răscolească după piese prin dezmembrări sau să restaureze elementele uzate. Catalogul include componente mecanice, dispozitive electrice, trenul de rulare sau părți importante de caroserie, care vor fi acum accesibile publicului larg! Asta înseamnă să îți valorifici armata de fani și să le oferi tocmai ce au ei nevoie mai mult.

Adițional, pe lângă aceste două modele, Nissan a inclus și alte piese noi pentru vechiul R32, crescând astfel numărul de piese în store, până la circa 160 de unități. Întreg programul a luat naștere cu ajutorul mai multor furnizori de piese care au contribuit în comun, pe lângă  Nissan, Nissan Motor Sports și Autech Japan.

Cel mai important pentru Nissan, este faptul că acum, sportivele cu două uși, R32, R33, R34, vor redobândi mai ușor valoarea de automobil de colecție, care și așa nu era dintre cele mai mici. Un exemplar încă în formă, să zicem un R34 GT-R Nismo poate ajunge să coste și jumătate de milion de dolari!

Comentarii