Hypercarul da, este de înțeles că poate fi un mix dintre cele mai noi tehnologii din lumea auto, combinate cu un motor cu ardere internă, la fel de o performanță uluitoare, pentru un rezultat fulgerător. Însă un muscle car, să fie hybrid? Ceva nu se leagă aici!

Și totuși, se pare că pentru cei de la Ford totul are sens, din moment ce un oficial al companiei a recunoscut că se lucrează la un astfel de model, primul și singurul muscle car hybrid din istoria USA! Americanii promit performanțe demne de un V8, dar cu turații mult mai joase și desigur alte emoții. Coupe-ul va debuta mai aproape de anul 2020 și, circulă zvonurile, că ar putea fi echipat cu unitatea de 2.3 litri turbo, plus un motor electric.

În ce privește partea electrică, încă nu se cunoaște dacă va fi un hybrid sau totuși plug-in hybrid ori mild-hybrid. Jurnaliștii americani sunt de părerea că va fi hybrid convențional până la urmă, iar puterea totală va ajunge la pragul de 400 CP, toți livrați prietenos punții spate.

Știți ce ne sperie cel mai mult? Nu este faptul că Mustang ar putea deveni primul muscle car hybrid, ci primul muscle car full electric, asta pentru că circulă și o astfel de opțiune în culisele celor de la Ford!

Comentarii