Superbreak-ul Audi RS6 în următoarea sa generație va deveni mai puternic și mai ușor decât îl vedem acum. Conform informației oferite de publicația Autocar, modelul va vi echipat cu același propulsor care se regăsește acum sub capota lui Porsche Panamera Turbo și Lamborghini Urus, care va livra circa 605 cai putere.

Noua generație Audi RS6, va fi construită pe platforma modulară MLB Evo. Acest lucru îi va permite vehiculului să fie mai ușor cu circa 80 de kilograme față de generația actuală și să sporească caracteristicile dinamice. Se presupune că noul Audi RS6 Avant va fi cu 0.1 secunde mai rapid decât actualul RS6 Avant în versiunea Performance care accelerează de la 0-100 km/h în 3.6 secunde.

În această ordine de idei, sub capota noii generații a modelului Audi RS6 Avant, se va afla un propulsor V8 Twin-turbo de 4.0 litri volum, care va livra circa 605 CP și 800 Nm cuplu motor. Motorul se va cupla la o cutie automată cu opt rapoarte care va trasmite puterea către roți cu ajutorul sistemului de tracțiune integrală quattro, care folosește blocante marca Torsen.

Comentarii