Cu numai o zi de așteptat până la debutul oficial al noului model Audi Q8, publicația Observador.pt sparge rupe tăcerea și publică primile imagini cu mașina germană. Vedeți mai jos galeria de poze cu primul SUV Coupe de la Audi.

Botezat Q8, noul model pare să rămână fidel conceptului de unde s-a inspirat. Grila radiatorului impunătoare, asistată de blocurile optice subțiri și tăioase, capota cu multe muchii și jantele mari sunt de departe primile detalii care îți captează privirea. Plafonul curbat spre posterior și portierele fără rame subliniază asemănările cu un coupe, însă spre deosebire de rivalii săi, Audi Q8 este mai puțin cocoșat, iar asta înseamnă că va fi mai spațios în interior.

Posteriorul putem spune că arată cel mai bine dintre toate modelele Audi lansate în ultima perioadă, echilibrat, proporțional și simetric, de unde nu lipsesc nici blocurile optice cu o bandă luminoasă de-a lungul caroseriei.

În ce privește interiorul, aici veți vedea o sumedenie de asemănări cu flagmanul A8 sau A6. Cu ecrane tactile, ceas de bord digital, guri de ventilare pe lungimea bordului și un volan sport, turtit în partea de jos. De el se va ține șoferul când va stoarce tot sucul din motoarele de 3.0 litri volum, diesel sau benzină, cu puteri cuprinse între 231, 286 sau 340 cai putere!

Data oficială când va fi în vânzare dar și alte specificații vom afla deja după prezentarea oficială.

Comentarii