Nu nu, noi nu vrem să grăbim timpul, ci doar să vă ajutăm cu dilemele cadourilor de sărbători. Se apropie Crăciunul şi Revelionul, iar în această perioadă scurtă de timp, trebuie să vă apreciaţi nu doar cu obiectul dăruit, dar şi cu preţul acestuia. Iată deci câteva sugestii care vă vin în ajutor.

Dintre cele mai fascinante care le-am văzut le găseşti pe site-ul carthrottle.com la categoria shop. Preţurile variază de la 19 şi până la 144 de euro, însă cu siguranţă că nu veţi plăti niciodată prea mult pentru originalitatea acestora. Unde mai pui că fanii de automobile cu siguranţă că le vor aprecia la o altă valoare decât cea de pe etichetă.

M-au surprins plăcut lumânările cu arome speciale. Nu sunt dintre cele ce le poţi utiliza la o cină romantică şi nici relaxându-te în cada cu apă caldă. Asta deoarece au un miros special de ulei de motor, motorină, methanol sau chiar combustibil de curse! Sau îi poţi cumpăra prietenului tău o machetă auto, destul de drăguţă şi calitativă. Chiar dacă mie personal îmi par deja banale, acestea rămân a fi în continuare o opţiune sigură şi cu care nu prea ai cum să dai greş.

Ciorapii personalizaţi, cu sugestii de dreapta/stânga, pe care să vezi inscripţionat Ambreiaj şi Accelerator, la fel sunt de apreciat în vremea rece. Mai ales dacă cel care îi primeşte mai uită care picior la ce foloseşte. Sunt la fel de buni şi pentru şoferii începători.

Bineînţeles că alegerea nu se limitează doar la acestea. Poţi opta deasemenea pentru cartonaşe parfumate pentru maşină, huse pentru telefon, cana cu indicatorul nivelul de combustibil, portcardul de carbon, sau marele premiu, bagajul în formă de canistră de benzină care arată demenţial!

Există şi în varianta pentru fete, realizat în culoarea roz!

Comentarii