Sincer să fiu, nu ştiu cât de mult contează pentru cel care se va afla în această maşină, ce emblemă poartă vehiculul dat, însă italienii de la Ellena SRL Autotransformazioni se pare că pricep un pic mai multe. Spun asta deoarece ei sunt autorii acestui Maserati Ghibli modificat pentru „utlimile călătorii”.

Toţi acolo ajungem…
Trist, dar adevărat. Rămâne deja pentru rude şi prieteni să decidă cum te vor petrece, într-un GAZ, un Lincoln de la Ritus, sau un automobil de lux cu emblema Tridentului pe grila radiatorului. Oricare nu ar fi din acestea, oricum modificat va fi, prin urmare aceeaşi soartă a avut şi acest Ghibli.

Partea frontală a maşinii a rămas practic intactă, însă doar până la nivelul parbrizului, de unde lucrurile încep să arate cu totul altfel. Linia acoperişului a fost înălţată pentru a oferi mai mult spaţiu interior, iar odată cu aceasta şi posteriorul a crescut în gabarituri şi vine acum cu o deschidere mult mai amplă a hayonului.

Mai mult, ampatamentul maşinii a fost mărit odată cu repoziţionarea punţii spate la un metru distanţă de la fixările anterioare, astfel Maserati Ghibli este gata să apere onoarea pasagerului său, cu stil, eleganţă şi mult spaţiu.

147543l 149289l 496562l 509972l

Comentarii