Compania Porsche a anuntat că lucrează la proiectarea unui nou model care a primit denumirea de Project Gold. Vehiculul va fi construit într-un singur exemplar și va fi prezentat în data de 24 august, iar peste două luni după debut va fi vândut la licitație.

Conform declarațiilor oficialilor Porsche, vehiculul va reprezenta o ”mașină care până acum nu a existat”. Acest model a fost proiectat special de inginerii companiei din subdiviziunea automobilelor clasice, pentru a celebra astfel aniversarea de 70 de ani a producătorului german.

La baza acestui vehicul unic va sta caroseria clasică a modelului Porsche 911, după care designerii companiei vor aduce mașinei o serie de modificări care o vor face unică în felul ei. Cum va arăta Porsche Project Gold, nemții au hotărât să ne prezinte printr-un teaser video, care îl puteți vedea în cele ce urmează.

La fel, Porsche planifică să arate toate etapele contrucției acestui model printr-o serie de materiale video. Așadar în data de 3 august vom putea vedea cum este pregătit interiorul automobilului, pe 10 august cum acesta este vopsit și prelucrat la capitolul caroserie, iar pe 17 august vom afla despre motorizare și partea electrică folosită pentru acest exemplar unic.

Porsche Project Gold va fi vândut la o licitație specială organizată de casa de licitații RM Sotheby’s, care se va desfășura în data de 27 octombrie în incinta Porsche Experience Center din orașul Atlanta.

Comentarii