Compania Renault plaficiă prezentarea unei noi versiuni a modelului deja îndrăgit și popular pe piață Logan, anunță presa internațională cu referire la surse apropiate companiei. Acesta se va deosebi printr-o gardă la sol mărită, ce va atinge circa 20 de centimetri. Debutul modelului este planificat pentru luna august, în cadrul Salonului Auto de la Moscova.

Conform surselor, versiunea allroad a Logan-ului este o premieră absolută. Acesta va primi un ampatament mărit de la 155 până la 195 de milimetri, un set de elemente protectoare din plastic pentru caroserie, un interior modificat și un tren de propulsie nou.

Se presupune că acest Logan va fi echipat cu un motor de 1.6 litri volum care va fi cuplat la o cutie CVT, în schimbul cutiei automate cu patru rapoarte. Cu toate acestea, automobilul va păstra tracțiunea față.

La fel, în luna iulie, dealerii mărcii vor primi pentru comercializare noile modele Sandero și Logan în varianta de standard. Deși anunțul despre apariția acestor modele a fost făcut încă în luna iulie a anului 2017, însă nici până acum nu sunt cunoscute datele tehnice și gama de motoare folosită pentru aceste modele.

Comentarii