Un nou caz ieşit din comun, a avut loc în judeţul Braşov, România. Pentru a scăpa de pedeapsă, şoferul dar şi pasagerul unui BMW X6 au încercat să mituiască un poliţist, oferindu-i „în dar” chiar maşina la volanul căreia a fost prins băut! Acum cei doi riscă pedeapsă cu închisoarea!

Presa de peste Prut, site-ul de ştiri digi24.ro, scrie despre faptul că procurorii DNA Brașov au reţinut doi bărbaţi care ar fi oferit mită unui agent de poliție un autoturism marca BMW X6. Unul dintre cei acuzaţi, un bărbat pe nume Al-Jenabi Ali -Eduard, a fost prins băut la volan! Însă, de rând cu acesta şi pasagerul, Dogar Nicolaer Florin, riscă să fie chemat în instanţă pe acelaşi cap de acuzaţie.

„În 10 decembrie 2015, suspectul Al – Jenabi Ali – Eduard, cu sprijinul suspectului Dogar Nicolae Florin, a oferit cu titlu de mită, un autoturism marca BMW X6, unui agent de poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.” Astfel, autovehiculul urma să-i fie remis agentului de poliție pentru ca acesta să nu întocmească un proces verbal de constatare a infracțiunilor flagrante săvârșite de suspectul Al – Jenabi Ali-Eduard și pentru a nu trimite probele de sânge recoltate de la acesta din urmă la spital.

„Şoferul a fost depistat în trafic în timp ce conducea autoturismul respectiv fără a avea permis de conducere și având o concentrație de 0,65mg/l alcool pur în aerul expirat”.

Cei doi au fost duşi la Tribunalul Brașov, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile!

sursa: digi24.ro
foto cu caracter informativ

Comentarii