Boom-ul „SAC-ilor”, (Sport Activity Coupe) ia o nouă amploare! După ce a fost oficial prezentat noul Audi Q8, este rândul lui Porsche să se arunce în război. Deci, se anunță zile și mai grele pentru X6, care și așa a avut de suferit odată cu lansarea lui GLE Coupe.

Cele mai proaspete informații obținute din culisele producătorului de automobile din Stuttgart ne relevă faptul că Porsche, a dat undă verde pentru Cayenne Coupe. Vehiculul va fi produs la uzina din Leipzig și ar putea fi gata de lansare anul viitor deja! Iar asta înseamnă că primile imagini cu mașina camuflată ar putea apărea în curând.

Astfel, în clasa lui BMW X6, care a ajuns deja la a doua generație și în viitorul foarte apropiat va fi și a treia (din moment ce X5-ul deja îl avem), vom avea deja patru reprezentanți, inclusiv și sus-numitul. BMW, Mercedes-Benz, Audi și Porsche.

Am putea merge la o ghicitoare să vedem cam cum vor evolua lucrurile însă este ușor de prezis și așa, Porsche va fi cel mai scump din segment, respectiv va avea numărul un număr restrâns de clienți fideli, Mercedes va atrage aceleași persoane pasionate de lux și rafinament, iar pentru Audi vor opta toți cei care detestă X6-le, nu iubesc Mercedes-ul și nu au bani de Cayenne.

Să fiu înțeles corect, arată bine Q8-ul atât interior cât și exterior, dar cu toată tehnologia care o are și inovații și ecrane tactile, tot suferă la capitolul lux, iar clienții care îi țintește exact asta urmăresc.

Comentarii