Să devii conducător auto este un proces destul de anevoios. Îți ia mult timp și bani, pentru a parcurge calea de la pieton la șofer, în schimb revenirea la transportul public se poate face extrem de ușor. Și iată care sunt pașii de urmat.

În primul rând trebuie să ignori totalmente orice regulă scrisă în RCR. Doi, pentru a-ți spori șansele, trebuie să săvârșești încălcări care să atragă penalități maxime, astfel te bucuri de puncte de penalizare acumulate mult mai rapid și te apropii de acele 15 PP, care să te transforme din nou în pieton.

Exact asta a făcut un tânăr de numai 21 de ani care a confundat platourile de filmare din Hollywood cu realitatea din Moldova. După ce a fost prins la radar circulând cu viteza de 147 km/h în apropiere de orașul Ialoveni, acesta a încercat și să fugă de echipajele de poliție care l-au somat să oprească.

Conducătorul auto, a încercat să scape de urmărire chiar și după ce a intrat deja în capitală și aproape că era să reușească dacă nu era oprit de un alt echipaj pe bulevardul Dacia intersecție cu str Băcioii Noi.

Pe durata acestei urmăriri, tânărul a săvârșit mai multe încălcări care i-au adus într-un final premiul bine meritat, cele 15 puncte de penalizare! Îl putem felicita colectiv pentru faptul că nu a ucis pe nimeni în încercarea să disperată de a se afirma, dar și pentru că va învăța o lecție.

Ah da, să nu uităm că are de achitat și niște amenzi…

Comentarii