Traficul îți oferă condițiile perfecte pentru a intra în conflict cu cineva. Fie că e faci vinovat și ești agresat, fie că altul îți taie calea iar tu ești cel înfuriat, cel mai bine este când totul se termină cu bine și fiecare își vede de treburile lui. Există însă și situații când dorința de afirmare și îngâmfarea personală pune stăpânire pe unul din șoferi.

În cazul de față, ambii au fost mult prea orgolioși ca să cedeze. Din ce putem vedea, șoferul BMW-ului l-a invitat pe cel din Ford să discute ”ca bărbații, jos din mașină”, iar omul din SUV a refuzat. Mai mult, a încasat și un scuipat după ce a coborât geamul mașinii. Enervat, acesta a decis să se răzbune și să îi lovească decapotabila, cu al său vehicul însă și-a făcut tot lui mai rău.

Mașina s-a răsturnat imediat ce ”a călcat” cu roata din față pe aripa BMW-ului și a urcat ca pe un obstacol, ceea ce a și fost fatal pentru acest Ford Escape. Din relatările martorului care a surprins secvența video, aflăm că vinovat se face bărbatul din Ford, care a încercat să îi taie colțul șoferului de Seria 3, iar cel din urmă l-a forțat să oprească.

Ce a urmat de aici, ați aflat din text, însă puteți urmări și videoclipul de mai jos, cu lux de amănunte.

Comentarii