Land Rover a declanşat testele unui nou model de SUV care să îi facă viaţa mai grea lui BMW X6. Iată că după ce Mercedes-Benz a scos pe piaţă GLE-ul Coupe, urmează încă alţi doi concurenţi să apară în imagine, Audi Q8 şi Range Rover Sport Coupe!

Iar numele ne spune practic totul aici. În 2018 vom vedea un Range Rover Sport Coupe gata de producţia în serie, deocamdată însă, prototipul acestuia cunoscut sub codul de nume L560 a fost văzut pe Nurburgring dar şi în munţii Suediei, unde au loc testele primului coupe din gama Range Rover.

Pe lângă faptul că maşina va avea linia plafonului curbată spre posterior, pentru a se integra cu succes în acest segment, se zvoneşte că alte schimbări minore vom vedea şi în partea frontală. Noul model va măsura în jur de 4.7 metri lungime fiind astfel mai scurt decât X6-le şi GLE-ul Coupe. Interiorul maşinii va suferi mici modificări, fiind luată în calcul şi varianta designerilor de a separa bancheta spate, oferind fotolii individuale pentru fiecare pasager. Deasemenea noi trimuri şi materiale de finisare ar trebui să îşi facă debutul pe acest model.

Gama de motorizări evidet va fi migrată de la Range Rover-ul Sport obişnuit, iar acest lucru înseamnă că nu vor lipsi motoarele V6 sau V8, ba mai mult, este bănuită versiunea echipată cu motorul în patru cilindri de 2.0 litri volum.

2018-RR-Sport-Coupe-Winter-Spy-1 2018-RR-Sport-Coupe-Winter-Spy-2 2018-RR-Sport-Coupe-Winter-Spy-4 2018-RR-Sport-Coupe-Winter-Spy-6 2018-RR-Sport-Coupe-Winter-Spy-7

Comentarii