Luna martie a fost una suficient de productivă pentru redacţia AutoExpert. Chiar dacă, trebuie să recunoaştem că nu am reuşit absolut tot ce ne-am propus, cel puţin am început sezonul de primăvară cu dreptul, iar cititorii noştri s-au ales cu cele mai proaspete ştiri! Contează mult să ştim că cei peste 14.000 de abonaţi sunt întotdeauna satisfăcuţi cu teste de calitate, ştiri din lumea auto, dar şi ştiri locale care ne privesc pe fiecare dintre noi, automobiliştii.

Din curiozitate, am zis să facem o retrospectivă, un top cinci cu cele mai accesate ştiri AutoExpert, pentru luna martie 2016 şi, iată care sunt acestea.

  1. Igor are nevoie de ajutorul tău! În această dimineaţă i-au furat BMW-ul! Peste 11.200 de accesări;
  2. Iată primul Mercedes-Benz GLE AMG 63 S Coupe din Moldova. Află cît costa acesta! Mai mult de 6.400 de accesări;
  3. În atenția celor care pleacă în Romania! Se schimbă viteza maximă de circulație în localitate! Aproximativ 5.500 accesări;
  4. Poliţia şi-a făcut datoria! Suspectul a fost identificat şi reţinut. Iată ce îl aşteaptă. În jur de 4.000 de accesări;
  5. Şoferul acestui Mercedes înmatriculat în Lituania a provocat intenţionat un accident! (VIDEO).  Peste 3.400 vizitatori au accesat această ştire;

Ne-am bucurat să vedem că publicul AutoExpert a decis să fie solidar cu necazul proprietarului de BMW furat şi s-au grăbit să răspândească noutatea în speranţa că acesta îşi va putea găsi automobilul. În total, ştirea a fost distribuită de mai mult de 1.200 de oameni iar peste 100.000 de persoane au interacţionat cu această postare.

Mercedes-ul GLE AMG 63 S Coupe a ocupat locul doi în acest top, fiind un favorit în rândul cititorilor moldoveni, care dintotdeauna au dat dovadă de o dragoste platonică faţă de brandul german de automobile.

Iar pe locul trei, s-a poziţionat ştirea care vizează mai mult cetăţenii ce traversează frecvent frontiera cu România. Am considerat de bună cuviinţă să fim printre primii care informează publicul auto local, despre toate modificările ce le poate afecta călătoria în străinătate.

Comentarii