Toyota Corolla se bucură de o enormă simpatie pe piața din Republica Moldova. Ba mai mult, acest model a câștigat încrederea șoferilor și este considerat unul dintre cele mai fiabile automobile, tocmai potrivit pentru drumurile de la noi.

Toyota Corolla, este un model care poate fi apreciat pentru longevivitatea sa, astfel încât are o carieră de 53 de ani, timp în care au fost construite 12 generații ale acestui vehicul! Însă istoria nu se oprește aici, iar constructorul nipon lansează încă o generație a celui mai vândut model de mașină din lume care deja poate fi comandat și în Republica Moldova.

Așadar, prețurile pentru noua generație Toyota Corolla în caroseria Sedan, vor porni în țara noastră de la circa 13.719 euro, preț cerut pentru varianta echipată cu un benzinar de 1.6 litri volum, o cutie manuaă cu 6 rapoarte și o dotare de bază City. Tot această motorizare, cu aceleaşi dotări, dar dar care lucrează în tandem cu o cutie automată cu raport continuu variabil, porneşte în Moldova de la aproximativ 14.925 euro. Toyota Corolla Sedan în versiunea cu acelaşi propulsor de 1.6 litri volum şi aceeaşi cutie CVT, dar în dotăre de top Style, va costa în jur de 18.650 euro!

Noua generație Toyota Corolla Sedan va dispune și de o variantă hybrid, pregătită pentru piața din Moldova. Aceasta presupune un tren de propulsie alcătuit dintr-un benzinar de 1.8 litri volum și un motor electric, ambele cuplate la o cutie automată e-CVT. Prețul pentru această motorizare, care este destul de dotată și în versiunea e bază, pornește de la aproximativ 18.900 euro!

La moment se cunosc doar prețurile pentru Toyota Corolla în caroseria Sedan. Imediat ce vor fi apărea prețurile pentru restul versiunilor ale modelului japonez, redacția noastră va reveni cu informații.

Comentarii