Are peste 1.000 de cai putere și este probabil cel mai puternic hatchback care să poarte inscripția Corolla! Iar la prețul cu care se vinde ar fi gelos orice supercar!

Numele complet al acestui bolid (aici se potrivește bolid, nu e o barcă prezentată la știri) ar suna cam așa 2017 Toyota Corolla iM Formula Drift Car și este o mașină de competiții, urmărită intensiv în campionatul Formula Drift Pro Championship. Și ca să fiți siguri că anunțul de vânzare este real, accesați Bring A Trailer.

Papadakis Racing și Fredric Aasbo sunt cei responsabili de nașterea acestui mic monstru! Ei au avut curajul să transforme un hatch de oras într-o bestie de circuit. Echipată cu un motor de 2.7 litri turbo și alimentat la greu cu oxid de azot NOS, acesta livrează un minim de 1.000 de cai putere și 1.152 Nm de cuplu motor roților punții spate.

Cutia cu patru trepte, manuală, injectoarele de 1700 cc, pistoanele forjate și arborele cotit special proiectat, pompele de benzină AEM 380 LPH sau chiulasa preparată de Portflow Design sunt doar câteva dintre componentele de menționat în acest build. Descrirea completă însă o găsiți pe site-ul menționat mai sus.

Iar marea surpriză este prețul la care s-a vândut mașina. Licitația s-a încheiat la 46.100 de dolari, o pomană!

P.S. Nu-mi săriți în cap, în USA se numește Corolla 😉

Comentarii