Tuning exotic pentru BMW X6 M

BMW X6, SAV-ul mărcii din Munchen, a primit destulă atenţie din partea tunerilor, majoritatea specialiştilor care au abordat modificarea modelelor BMW oferind cel puţin un pachet pentru acesta. A venit rândul celor de la A. Kahn Design, cunoscuţi în trecut sub numele de Project Kahn, să dezvolte un pachet pentru acest model. În mod normal, tunerii de la Kahn se ocupau de creaţii Land Rover/Range Rover, dar o excepţie nu strică, mai ales când poate să aducă mai mulţi clienţi.

Pachetul de tuning de la Kahn se concentrează pe interiorul lui X6, dar modelul german primeşte şi un kit estetic. Acesta este compus dintr-un set de aripi faţă umflate, un set de jante din aliaj, un set de praguri laterale cu ornamente cromate care poartă numele Kahn, un set de bare de protecţie faţă-spate şi o nouă capotă motor, care integrează o fantă de aerisire. Pentru moment, pachetul nu include nicio modificare la capitolul motorizări sau supensie, dar există deja destui tuneri specializaţi în marca BMW care au asemenea produse în portofoliu.

Interiorul lui BMW X6, criticat pentru că oferă doar două locuri, dar apreciat de egoiştii care s-au răsfaţat la bord, a primit o transformare completă. Ceasurile de bord au un design mult mai sportiv, pe când toate suprafeţele au fost acoperite în piele. Scaunele au piele cusută cu model ”diamant”, volanul este îmbrăcat în Alcantara, iar celelalte ornamente neacoperite cu piele au fost înlocuite cu elemente din fibră de carbon.

 

Comentarii