UAZ se grăbește să anunțe un nou record! Uzina de automobile din Federația Rusă, specializată pe mașini de teren și vehicule utilitare a înregistrat o creștere substanțială de vânzări de piese noi!

Asta, ar putea însemna că UAZ necesită frecvent reparații, însă oficialii aduc și explicația acestui fenomen atât de tirajat în mass-media și care este un succes enorm pentru pentru perioada ultimilor cinci ani. Ca să nu o lungim prea mult, aflați că producătorul rus, a scos pe piață peste 600 de piese noi în patru categorii diferite: detalii de caroserie, uleiuri, consumabile și accesorii.

Mai mult de atât, UAZ a construit în 2018 un depozit unic central, în regiunea Moscovei, de unde apoi să fie asigurate toate punctele de realizare. Și asta nu e totul, pentru că strategia de dezvoltare prevede încă o creștere cu tocmai 7%, în 2019. Tot aici îi va ajuta și producția de piese într-o altă uzină, la ZMZ.

În 2018, UAZ și-a învățat în angajații cum să realizeze chiulase de producție proprie, investițiile au și fost recuperate iar primile 700 de unități sunt deja vândute. Pe viitor, UAZ și-a propus să preia producția unor agreate instalate și pe autoturismele LADA, care la fel le va spori veniturile.

Comentarii