Când vine vorba de break-uri de performanță, toată lumea se gândește întâi la Audi și versiunile lor RS. Însă iată că există ceva și mai special, nu zic mai bun, mai rapid sau mai frumos, dar…mai special!

Special – pentru că au fost produse doar 1025 de unități și pentru că este singurul break din lume produs în serie și echipat cu motor V10 aspirat natural, capabil de 507 cai putere și care trimite toată nebunia către roțile punții spate! Iată asta îl face să fie cu adevărat deosebit. O mașină de familie care se poate transforma oricând într-un supercar killer, este suficient să știi care butoane să le apeși.

Și chiar dacă dealerul din Olanda, îl vinde la un preț relativ accesibil, nu oricine își va putea procura M5-ul Touring, fiind un moft mașina cu o astfel de motorizare și aproape un handicap tipul caroseriei, asta dacă nu ești fan înrăit de Touring.

Vorbind de prețuri, BMW M5 E61 costă 58.500 de euro și are la bord 52.525 de kilometri parcurși din 2007 încoace. Cum arată mașina și dacă merită banii, vedeți voi, în pozele de mai jos.

Comentarii