Când departamentul de personalizare de la Rolls-Royce nu îți poate oferi destule răsfățuri și opțiuni individuale, în ajutor îți vin atelierele de tuning independente.

Iar aici numărul posibilităților nu este limitat decât de grosimea portofelului clientului. Și totuși, proprietarul acestui Rolls-Royce Cullinan nu a vrut să iasă prea mult în evidență cu un bodykit extravagant ci a optat pentru un set de jante mai speciale și o nouă culoare de exterior.

Ceea ce oferă britanicii, i s-a părut prea banal lui Kiari Kendrell Cephus, un rapper în vârstă de 27 de ani, cunoscut și sub numele de scenă Offset. Tânărul, a urmat exemplul lui Gucci Mane și a apelat la Forgiato pentru o primă schimbare.

Astfel au apărut jantele de 24 de inch, finisate în negru mat și care au luat locul celor de fabrică. Vopseaua sofisticată și atent aleasă de către designeri englezi, este acum ascunsă sub pelicula de o nuanță albastră, deseori aplicată pe mașinile sport și doar interiorul a rămas roșu.

Se pare că noul Cullinan este mașina preferată a starurilor americane iubitoare de bling-bling și alte accesorii care nu prea se pupă cu filosofia RR.

Comentarii