Iată că avem ocazia să vedem un Bugatti Chiron în plină acțiune, pe o pistă de curse și nu în garajul vreunui milionar. În cadrul unui eveniment dedicat amatorilor de curse, Chiron-ul a trebuit să țină piept unui Audi vechi cu 20 de ani mai vechi, dar foarte puternic.

Audi S4 B5 a debutat în anii 1997 și era echipat cu un motor V6, de 2.7 litri care pe atunci producea în jur de 265 PS și 400 Nm de cuplu motor. După o serie de modificări serioase, sedanul nemțesc se poate lăuda deja cu o cifră de 4 ori mai mare, numărând astăzi 1300 de cai putere.

Deși este depășit tehnologic de către adversarul său, totuși Audi S4 prezintă o amenințare puternică la adresa unui supercar cum este Bugatti Chiron. Iar francezul este înarmat greu, având o siluetă aerodinamică de invidiat, tehnologii de ultimă oră și foarte mulți cai putere, în jur de 1500 mai exact.

Unde mai pui că S4-ul este echipat cu o transmisie manuală și trebuie tratat respectuos și cu mare grijă, pe când Chiron-ul putea fi condus și de un elev!

Urmăriți cursa pentru a afla cine totuși a ieșit învingător.

Comentarii