Dacă titlul nu este suficient de sugestiv, atunci află că este vorba despre un documentar, realizat în memoria actorului și pasionatului de automobile Paul Walker, decedat într-un tragic accident în luna decembrie a lui 2013.

Premiera filmului, producție a Paramount Pictures, este anunțată pentru data de 11 August. Adrian Buitenhuis, este regizorul principal și omul care a scos pe peliculă alte documentare ca Heath Ledger, Chris Farley ansaud Muhammad Ali. Un alt nume sonor, este cel al producătorului general, Derik Murray, om care a lucrat la I Am Dale EarnhardtI Am Even Knievel și I Am JFK Jr.

Din primele surse află că noul documentar I Am Paul Walker se axează mai mult pe viața de scenă a actorului, însă nu vor lipsi detalii despre viața de dincolo de platourile de filmare, inclusiv despre pasiunea sa pentru automobilele de colecție și restaurarea acestora, sau rolul care l-a avut în remedierea consecințelor cutremului din Haiti.

Nu vor lipsi nici interview-urile cu oamenii care i-au fost apropiați, familia sa, ori prietenii, printre care și Tyrese Gibson, care i-a fost și coleg pe platoul de filmări în mai multe episoade din franciza Fast and Furios.

Paul Walker a decedat într-un accident rutier, în 2013. Acesta se afla într-un Porsche Carrera GT, când șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a izbit violent într-un copac iar sportiva a luat foc instant.

Documentarul va fi prezentat în SUA, în data de 11 August, urmând ca ulterior să fie publicat și online, pentru toți fanii săi din afara continentului american.

Comentarii