Trei exemplare decapotabile ale limuzinei produse de ruşii de la Aurus au fost recent văzute în suburbia Moscovei, Alabino, acolo unde au loc repetițiile pentru parada de 9 mai, care se va desfășura pe Piața Roșie.

Oficialii de la Aurus nu au declarat prea multe despre model, însă din clipurile video apărute, observăm că decapotabila împrumută trăsăturile limuzinii prezidențiale Senat.

Modelul utilizat pentru paradă are o serie de modificări speciale. Acestea includ eliminarea scaunului pasagerului din faţă şi instalarea unui suport de care pasagerii se pot ţine în timpul mersului stând în picioare. Maşina mai este echipată cu microfoane şi „materiale speciale de protecţie împotriva umezelii” care pot rezista la ploaie sau viscol.

La fel ca şi Senat, modelul decapotabil este echipat cu un motor V8 care produce 590 CP şi 880 Nm cuplu motor. Este conectat la o transmisie automată cu nouă viteze, care transmite puterea către roţi printr-un sistem de tracţiune integrală.

Nu este clar dacă Aurus va oferi o versiune pentru public, dar dacă acest lucru s-ar întâmpla, vehiculul rusesc ar fi un concurent interesant pentru Rolls-Royce Dawn!

Comentarii