Mercedes-Benz completează gama de modele E-Class cu o nouă versiune de caroserie, modificaţia cunoscută sub numele de Coupe. Germanii au publicat şi un prim teaser video cu modelul nou iar debutul mondial este programat pentru următoarele zile.

La prima vedere, este uşor de confundat E-Class-ul Coupe cu mai marele S-Class, în special dacă îl priveşti din spate, unde descoperi blocurile optice de o formă alungită care domină capota portbagajului. Linia plafonului coboară spre posterior domol, lăsând suficient spaţiu deasupra capului, pentru pasagerii banchetei spate.

Aceasta este de fapt schimbare majoră atunci când vorbim despre interiorul noului model, aşa cum imaginea din jurul celor doi pasageri aşezaţi comod pe scaunele din faţă, nu s-a schimbat prea mult. Cu excepţia geamurilor şi portierelor ceva mai lungi, în rest, cei familiarizaţi cu E-Class-ul se vor regăsi în aceeaşi ambianţă plăcută de până acum.

Până la lansarea oficială, care va avea loc pe data de 14 decembrie, informaţiile oferite de producător sunt extrem de puţine. Nu se ştie nici care vor fi motorizările de debut însă putem presupune că Mercedes-Benz nu îşi va limita clienţii în alegere, oferindu-le întrega gamă de motoare regăsită pe actualul E-Class în versiunea Sedane.

Prima apariţie în public însă, va avea loc abia în luna ianuarie, cel mai probabil că la Salonul Auto de la Detroit.

new-mercedes-benz-e-class-coupe-1 new-mercedes-benz-e-class-coupe-2 new-mercedes-benz-e-class-coupe-3 new-mercedes-benz-e-class-coupe-4 new-mercedes-benz-e-class-coupe-6 new-mercedes-benz-e-class-coupe-7 new-mercedes-benz-e-class-coupe-8

Comentarii