Răsfoind paginile aurii ale internetului am găsit pur întâmplător un videoclip cu prezentarea noului Land Cruiser J70, model care a suferit o schimbare în 2017 și care iată că este pe linia de asamblare de mai bine de 30 de ani!

Din 1984 încoace, această generație de Land Cruiser este considerată practic cea mai bună mașină de teren produsă vreodată. Unii zic că ar fi chiar indestructibilă. Este folosită de o mulțime de organizații internaționale, exploatată în condiții deloc prietenoase și mai mult în afara asfaltului decât pe șosele. Acesta este și motivul pentru care Toyota, a prelungit viața off-roaderului și continuă să o asambleze și astăzi, dar, cu mici îmbunătățiri.

Îmi amintesc și acum când am văzut primul spot pe internet în care se spunea însă, că nu va fi comercializată oficial prin dealerii Toyota. Însă, există alternative și chiar cred că ar fi o opțiune bună, pentru odihna activă, în cazul în care dispui de suma necesară.

Pentru cei interesați vă pot spune că acest model de Toyota Land Cruiser J70 poate fi achiziționat prin diferite metode, iar cea mai la îndemână ar fi să le căutați în România. Prețurile încep de la 43.500 și pot urca până la 65.000 de euro, în funcție de tipul caroseriei, motorizare, dotări, etc.

Site-ul este aici. Nu facem publicitate, dar chiar merită atenția, sunt mașinile care ”nu se mai produc”, sunt pline de nostalgie și au farmecul lor, aparte.

Comentarii