Atelierul american de tuning Mil-Spec Automotive (MSA), a construit primul în lume Hummer H1, destinat curselor de circuit. Vehiculul a primit o suspensie nouă, o gardă la sol micșorată, iar propulsorul Duramax V8 a primit o serie de modificări esențiale!

Pentru construcția acestui proiect, a fost luat ca bază un Hummer H1 produs în anul 1987. Pentru o manevrabilitate sporită, a fost schimbată geometria suspensiei, instalate amortizatoare reglabile, arcuri mai rigide, iar garda la sol a fost micșorată cu 179 de milimetri. Sistemul de frânare a automobilului a fost completat cu etriere cu șase pistoane, iar jantele încălțate în anvelope Pirelli P-Zero.

Motorul diesel standard, Duramax V8 de 6.6 litri volum, a primit un pachet de modificări, care au permis forțarea lui până la 800 de cai putere și 2034 Nm cuplu motor! Defapt anume pentru testarea motorului modificat și setarea acestuia, a și fost construit acest Hummer H1 de circuit.

Reprezentanții companiei declară că, la moment nu planifică să scoată acest model în vânzare, folosind-ul doar pentru teste.

View this post on Instagram

Sometimes you gotta end the work week with some smoke.

A post shared by Ian Broekman (@ianbroekmandesign) on

Comentarii