La începutul anului 2018, Mercedes-Benz a prezentat C-Class facelift. Modificările estetice și tehnologice au fost minore și au vizat împrospătarea ușoară a unuia dintre modelele care duc greul creșterii care au dus Mercedes-Benz pe prima poziție în clasamentul vânzărilor premium din ultimii ani.

Pentru a rămâne în cursa pentru supremația vânzărilor din segmentul premium, Mercedes-Benz pregătește deja viitoarea generație C-Class. Prototipurile destinate testelor au fost deja surprinse de fotografii spion în timpul sesiunilor desfășurate în condiții extreme de iarnă.

Conform primelor informații, noul C-Class nu va primi modificări estetice consistente comparativ cu actuala generație, însă vor exista modificări în dreptul dimensiunilor (lungime și amptament mai mari). De asemenea, vor exista și o serie de accesorii noi de caroserie care vor îmbunătăți aerodinamica modelului de segment mediu.

Pentru interior, nemții vor pregăti o versiune actualizată a sistemului MBUX (Mercedes-Benz User Experience), tehnologie care a debutat în premieră pe A-Class. Totodată, planșa digitală de bord (instrumentarul de bord și ecranul central) ar urma să fie inspirată de cea oferită în prezent pe hatchback-ul de clasă compactă.

În acest moment nu există informații cu privire la viitoarea gamă de motorizări, dar cu siguranță constructorul german pregătește și o serie de unități cu sistem hybrid de propulsie. La fel din gama noului C-Class nu vor lipsi versiunile semnate de divizia de performanță AMG!

Comentarii