Fie că vă place sau nu, dar Bentley Continental GT rămâne a fi în continuare un model de referinţă în segmentul coupe-urilor de lux şi, chiar dacă Mercedes-Benz va lansa cel mai împopoţonat Coupe S-Class, dotat cu cele mai noi tehnologii, tot va avea cale lungă de parcurs până la Continental GT. 

Şi nici măcar faptul că Bentley respiră sub indicaţiile celor de la Volkswagen, nu îi poate stirba reputaţia unui Continental GT, mai ales dacă acesta este preparat de specialiştii atelierului Vorsteiner. Renumitul tuner a decis să îi confere un look mult mai agresiv coupe-ului britanic însă fără a face exces de sportivitate, i-a păstrat rafinamentul tradiţional Bentley.

Germanii i-au aplicat o dietă cu fibră de carbon, la nivelul barei faţă, unde şi-a făcut prezenţa şi un spliter, dar şi în partea posterioară, împodobită cu un difuzor de aer bine proporţionat. Bineînţeles că nu puteau lipsi nici pragurile laterale, executate într-un stil foarte elegant, care reflectă compromisul dintre lux şi sportivitate în noul BR10-RS. Însă, cu adevărat cireaşa de pe tortă sunt jantele de un design absolut neobişnuit. Vorsteiner a dat dovadă încă o dată că se pricepe la modificat supercaruri cu gust!

yellow-bentley-continental-gt-br-10rs-by-vorsteiner-photo-gallery_1

yellow-bentley-continental-gt-br-10rs-by-vorsteiner-photo-gallery_2

yellow-bentley-continental-gt-br-10rs-by-vorsteiner-photo-gallery_3

yellow-bentley-continental-gt-br-10rs-by-vorsteiner-photo-gallery_4

yellow-bentley-continental-gt-br-10rs-by-vorsteiner-photo-gallery_6

yellow-bentley-continental-gt-br-10rs-by-vorsteiner-photo-gallery_7

yellow-bentley-continental-gt-br-10rs-by-vorsteiner-photo-gallery_8

yellow-bentley-continental-gt-br-10rs-by-vorsteiner-photo-gallery_9

Comentarii