În cadrul unui asemenea show precum SEMA, să atragi atenția publicului e foarte greu, dar nu și imposibil. Acest lucru a fost demonstrat cât se pote de bine și inginios de atelierul Forgiato.

Compania care se specifică pe confecționarea jantelor pentru automobile, este renumită grație designului pe care îl oferă jantelor sale, ce uneori îți pare pe cât de extravagant pe atât și de nebun. Un exemplu de care cu siguranță ați auzit, este modelul de jante Radduro, care implică partea centrală absolut transparentă.

Pentru a se diferenția din mulțimea de stand-uri ale atelierelor de tuning prezente la SEMA Show și, să-și prezinte noul model de jante Orologio, aceștia au decis că publicul prezent trebuie adus într-o stare de șoc! CUM? Simplu…

Compania Forgiato, a decis că jantele sale cu diamterul de 22 de inch vor sta pe o mașină cu totul și cu totul neobișnuită. Astfel, aceștia au cumpărat în întregime un Mercedes-Maybach S-Class incendiat. Unica modificare a limuzinei de lux distrusă de flăcări au fost anume jantele Orologio.

Din păcate, oranizatorii SEMA, nu le-au permis tunerilor americani să intre cu Maybach-ul în pavilion, dar totuși le-au pregătit un loc special în fața complexului de expoziții.

Desigur că cei de la Forgiato și-au atins scopurile, astfel încât imaginile cu acest Mercedes-Maybach S-Class, au devenit virale pe rețelele de socializare și au uimit cu adevărat publicul prezent la eveniment.

Comentarii