Fără îndoială că cel mai popular automobil hybrid din Moldova este Toyota Prius. Numărul acestora este a crescut într-atât de mult în ultima perioadă de timp încât au apărut nu doar service-uri de reparaţii dedicate, dar şi cluburi de fani!

Motive pentru alege un hybrid Toyota Prius în defavoarea unui alt model pot fi o mulţime, consum redus, spaţiu interior suficient, confort şi fiabilitatea. Singura problemă cu care se confruntă Prius-ul pe drumurile moldoveneşti sunt…drumurile. Având garda la sol foarte mică, orice denivelare care răsare din asfalt poate fi un real pericol pentru proprietarul hybrid-ului japonez.

O companie de tuning din state pare să fi rezolvat această problemă transformând Prius-ul într-un crossover, ori mai bine zis într-un off-roader. Designerii Car-Style au dotat maşina cu o suspensie de tip lift-kit care ridică „burta” japonezei cu 50 de mm mai mult deasupra pământului. Tot aici contribuie şi jantele încălţate în anvelope de off-road, cu profil înalt, care la rândul lor ridică maşina deasupra terenului accidentat.

Iar pentru o imagine completă de off-roader, au fost instalate protecţii speciale pentru barele faţă şi spate, proiectoare de lumini, extensii pentru aripi şi un portbagaj pe acoperiş. Nu vă putem spune cum au influenţat comportamentul maşinii aceste modificări însă cu siguranţă că pe drumurile din ţară, acum poţi conduce liniştit!

Dazer-ToyotaPrius-01 Dazer-ToyotaPrius-02 Dazer-ToyotaPrius-03 Dazer-ToyotaPrius-04 Dazer-ToyotaPrius-06 Dazer-ToyotaPrius-07 Dazer-ToyotaPrius-08 Dazer-ToyotaPrius-09 Prius-1 Prius-1_1 Prius-2 Prius-2_1 Prius-XX

Comentarii