Atelierul de tuning Lumma Design a prezentat primul său pachet de îmbunătățiri pentru Audi SQ5 încă la mijlocul verii anului 2018. Se pare că clienții au apreciat modificările, astfel că tunerii lansează acum, al doilea pachet de tuning pentru crossoverul de performanță.

Așadar, kit-ul propus de cei de la Lumma Design include finisarea caroseriei lui SQ5 într-o culoare gri, nuanțe de negru și roșu la nivelul jantelor din aliaj și un body kit aerodinamic numit CLR 5S, care îi oferă modelului mai multă individualitate, agresivitate și caracter sport.

Body kit-ul este alcătuit din patru elemente pentru evazarea aripilor, un splitter pentru bara frontală, praguri remodelate și un difuzor la bara spate. Mai mult decât atât, cei de la Lumma oferă opțional un eșapament modificat și un eleron pentru ușa portbagajului.

Specialiștii atelierului de tuning nu au uitat să recalibreze suspensia și să coboare garda la sol cu 35 de milimetri din față și 30 de milimetri din spate.

Pentru cei ce se întreabă de modificările la capitolul performanțe tehnice, aici Lumma Design propune o resoftare și un șir de modificări la evacuare, care ar adăuga 50 de cai putere și 110 de Nm cuplu motor.

Comentarii