Precum și era de așteptat, ediția din acest an a expoziției SEMA Show a găzduit o mulțime de proiecte extravagante care au fost echipate cu sisteme de propulsie 100% electrice. Astăzi vrem să vă povestim despre o adevartă perlă care a fost expusă la acest eveniment.

Este vorba despre un Porsche 911 clasic, produs în anul 1977, un exemplar care a stârnit multe discuții printre cei prezenți la SEMA Show. Acesta a fost modificat de atelierul de tuning american StreetFighter LA. Specialiștii atelierului i-au vopsit caroseria într-o nuanță albă, i-au pregătit un bodykit evazat, o suspensie reglabilă, jante marca BBS, o tapițerie complet recondiționată și un roll cage.

Toată lumea care s-a apucat să cerceteze în detalii acest 911, se așteptau să găsească sub capotă celebrul propulsor Boxter, dar cât de mare le-a fost uimirea când au aflat că tunerii au echipat Porsche-ul clasic cu un motor electric împrumutat de la o Tesla!

Din pacate nu se cunoaște de la ce model anume a fost preluat motorul, în schimb cunoaștem că acesta îi oferă vehiculului tunat un total de 710 cai putere, dintre 571 CP sunt livrați exclusiv către puntea spate.

 

Comentarii