Renumiți pentru proiecte foarte îndrăznețe și mașini exotice modificate în mare fel, iată că cei de la Liberty Walk au decis să facă și ceva mai neobișnuit. Spre exemplu, să tuneze un Daihatsu!

Mai exact, un Daihatsu Copen, pe care Liberty Walk l-au ales pentru a-i insufla un look inspirat de Nissan GT-R. În versiunea de uzină, această mini decapotabilă este mai puțin atractivă și nu foarte populară, astfel că inginerii și designerii companiei nipone au decis să schimbe acest lucru.

Pornind de la partea frontală, Copen a primit noi faruri cu LED, o nouă grilă a radiatorului, prize de aer și cam tot ce se mai poate regăsi pe un GT-R, doar că, în dimensiuni minimizate, pentru a le putea înghesui pe micuțul Daihatsu. Bineînțeles că i s-au adăugat și un set de aripi umflate în care să înghesuie niște jante masive cu centrul înfundat.

Posteriorul nu a rămas fără atenție și prin urmare a primit un spoiler uriaș care face echipă cu un difuzor de mărimi similare și care găzduiește acum patru finale ale sistemului de evacuare, realizate în aceeași manieră pentru a completa asemănarea cu un GT-R.

Rezultatul? Îl puteți admira în poze. Eu zic că are dreptul la viață!

Comentarii