Dacă eşti pasionat de Mercedes S-Class Coupe, dar şi de bodykit-uri cu muşchiuleţi atunci acest model preparat de Prior-Design este exact ce căutai!

PD75SC este numele complet pentru acest kit de tuning, oferit de compania Prior-Design, pentru cea mai nouă generaţie de S-Class Coupe. Primile imagini şi schiţe cu acesta au putut fi văzute abia prin luna decembrie a lui 2016, astăzi însă vedeţi deja cum arată bodykit-ul, aplicat pe un model 100% viu.

Este greu să nu observi diferenţele la exterior, ce se traduc printr-un nou spoiler faţă şi spate, însoţite de un lip şi difuzor, alături de aripile evazate, aerisirile pe capotă şi pragurile laterale bombate. Capota din acest kit, este opţională şi poartă codul de nume PD76SC iar pe lângă aceasta, clienţii pot cere şi instalarea unui spoiler pe capota portbagajului.

Toate aceste elemente, combinate cu jantele de 22 inch în diametru şi cu o lăţime de 10 inch pe faţă şi 12 pe spate respectiv, îi conferă S-Class-ului nu doar la un look extrem de agresiv ci şi centimetri buni în plus, adăugaţi la lăţimea totală, care acum măsoară 2.12 metri!

În ce priveşte interiorul aflaţi că şi aici totul este realizat cu gust şi bine echilibrat. Predomină tapiţeriile din piele Nappa, combinată cu Alcantara şi cusuturi contrastante albastre, ce se combină perfect cu tematica bi-coloră din habitaclu.

prior-widebody-merc-scoupe-1 prior-widebody-merc-scoupe-2 prior-widebody-merc-scoupe-3 prior-widebody-merc-scoupe-4 prior-widebody-merc-scoupe-5 prior-widebody-merc-scoupe-6 prior-widebody-merc-scoupe-7 prior-widebody-merc-scoupe-8 prior-widebody-merc-scoupe-10 prior-widebody-merc-scoupe-11 prior-widebody-merc-scoupe-12 prior-widebody-merc-scoupe-13 prior-widebody-merc-scoupe-14 prior-widebody-merc-scoupe-15 prior-widebody-merc-scoupe-16 prior-widebody-merc-scoupe-17 prior-widebody-merc-scoupe-18 prior-widebody-merc-scoupe-19 prior-widebody-merc-scoupe-20 prior-widebody-merc-scoupe-21 prior-widebody-merc-scoupe-22 prior-widebody-merc-scoupe-23 prior-widebody-merc-scoupe-24

Comentarii