Pentru nimeni nu e o noutate că noua generație Suzuki Jimny seamănă izbitor de mult cu celebrul Mercedes G-Class. O serie de case de tuning deja au reușit să prezinte pachetele de modificări pentru Jimny, însă cel mai recent set de îmbunătățiri vine de niponi și apropie cel mai mult micul offroader de felul în care arată un Gelandewagen.

Este vorba despre tunerul japonez Wald International, cunoscut pentru proiectarea pachetelor de tuning destinate pentru automobile din clasa premium, precum BMW, Mercedes-Benz sau Lexus. De aceasă dată specialiștii companiei și-au îndreptat atenția către micuțul Jimny.

Asa a aparut Black Bison Jimny Edition, o ediție specială care face și mai mult ca Jimny sa semene cu un Mercedes-Benz G500 4×4, în miniaură.

Black Bison primește un finisaj exterior cu nuante de gri și negru, cu accente roșii care pot fi observate pe jantele din aliaj și pe bara de protecție agresivă, cu iluminare LED incorporata. Capota este absolut nouă la fel ca și grila cu zece loturi, iar lămpile auxiliare cu LED montate pe acoperiș și anvelopele mari încheie armonios acest aspect exterior de offroader.

La posterior la fel trebuiesc menționate câteva modificări subtile, acestea fiind doar mici upgrade-uri de stil. Printre ele se numără stopurile cu nuanțe de negru, o nouă carcasă pentru roata de rezervă, balamalele ușilor negre și un nou spoiler montat pe acoperiș.

Deși Jimny nu dispune de puterea brută și capacitățile înalte de tehnologie 4×4 ale omologului său german, totuși Wald Black Bison Jimny arata mai puternic grație îmbunătațirilor aduse și se apropie tot mai mult de vestitul Gelandewagen.

Comentarii