Deși l-au numit inferno, programul de tuning dezvoltat de atelierul de tuning din Federația Rusă, Top Car, aduce schimbări doar la nivel de exterior. Astfel că, o fi arătând el infernal, dar se conduce ca un GLC 63 AMG simplu.

Iar simplu se referă la faptul că are un V8 de 4.0 litri volum, bi-turbo, care dezvoltă în jur de 476 cai putere, sau 510 cai putere și 700 Nm de cuplu motor, dacă vorbim de versiunea de top GLC 63 S. Coupe-ul cu o masă proprie de peste două tone, poate accelera de la zero la prima sută la oră în 3.8 secunde, deci nu este chiar dintre muritorii de rând.

Astfel că Top Car nu a făcut decât să accentuieze performanțele dinamice ale mașinii, iar pentru asta a introdus în meniu o serie de elemenete de caroserie, fabricate din fibră de carbon, așa cum sunt spoilerele agresive, pasajele aripilor, capota motorului, bara față și spate și chiar grila radiatorului!

Look-ul sporty este completat cu o suspensie sport cu garda la sol redusă și un set de jante supradimensionate, în cinci spițe. Interiorul lui GLC 63 nu a fost deocamdată dezvăluit dar vă puteți da bine seama că și aici se va lucra intensiv cu fibră de carbon.

Comentarii